Logitech MK710, Trådløs tastatur m/Mus sæt, Nordisk, Sort

Bedre komfort. Større produktivitet

kr.1.099,00

På lager

Varenummer DCS071221E6X45R

KOMFORT MØDER FUNKTIONALITETKOMFORT MØDER FUNKTIONALITET

Fordi komfort og ydeevne ikke skal være gensidigt eksklusive. Mød mus- og tastaturkombisættet, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Et tastatur i fuld størrelse er fuldt fyldt med en LCD-skærm, numerisk tastatur og håndledsstøtte, så du kan arbejde med maksimal effektivitet og komfort. Den konturerede mus er formet til din højre hånds form og har programmerbare knapper, hyperhurtig scrolning og præcisionssporing, der fungerer på de fleste overflader.

Tastaturet i fuld størrelse har en numpad for bedre effektivitet og en polstret håndledsstøtte for maksimal komfort. Konkave taster placerer fingrene ordentligt, mens blødt afrundede kanter inviterer dine fingerspidser til at glide stille fra nøgle til nøgle, time efter time.

Den medfølgende mus i fuld størrelse er bygget til langdistance takket være sin skulpturelle form, højrehåndede design og gummi-sidegreb for ekstra komfort. Formen følger din hånds naturlige kurve, så du kan forblive produktiv længere – uanset om du er på kontoret eller derhjemme.

Forbindelsestype

Trådløs – USB Dongle

Kategori

Tastatur/Mus