Ny, Plantronics, Voyager 5200, Sort

Plantronics Voyager 5200 er en fabelagtig løsning til erhvervslivet. Det er et headset af teknisk høj kvalitet og samtidigt er det udført i et både elegante og robust design, som egner sig til den mobile medarbejder. Uanset om du befinder på kontoret, hotelværelset, i bilen, lufthavnen eller på hjemmekontoret vil du opleve at få yderst høj kvalitet i samtalen.

  • WindSmart støjreduktion
  • Batterilevetid: op til 7 timer taletid
  • Standbytid: op til 9 dage
  • 4 støjreducerende mikrofoner
  • Kan bæres i både venstre eller højre øre

kr.999,00

På lager

Varenummer HS120822E42X7R

Plantronics Voyager 5200 – Nyeste udgave hvor der er særligt fokus på microfon lyd. Med en ekstra mikrofon er headsettet istand til at sortere direkte vindstøj fra. Hurtig opladning på kun 1½ time sikre dig masser af taletid iløbet af dagen.

Rækkevidde: Rækkevidde op til 30 m. med Class 1 bluetooth (f.eks. Iphone 6 og senere) Rækkevidde op til 10 m. med normal bluetooth tilkobling.

Præcisionslyd: Quadruple-mic (DSP) Fjerner baggrundsstøj, også vindstøj. 6 layer WindSmart® Technology støj reducering Auto-justering af lydniveauet ved vekslende støjniveau.

Plantronics Hub softwaren: Sørg for dit headset altid er up-to-date, styr hvilke indstillinger der skal være slået til og fra.

Verdenskendt: Plantronics har siden 60’erne været førende indenfor headsets. Firmaet blev stiftet af to piloter i Californien, som ønskede at lave headsets til fly industrien. Det lykkes med stor succes, og siden kom headsets til rum industrien også med. Det var således et Plantronics headset Neil Armstrong brugte, da han landede på månen i 1969. I dag er Plantronics en af verdens førende producenter af headsets til mobil- og kontorbrug.

Producent

Forbindelsestype

Bluetooth

Kategori

Headset