Telavox - Nordens Mest Innovative Telefonsystem

Skal du være en del af vores brugervenlige erhvervstelefoni?

Erhvervstelefoni der virker

Telavox app på pc, mobil og tablet
Med i vores erhvervstelefoni får du en brugervenlig App der virker på alle platforme. Du kan ringe og omstille fra alle enheder. Vores App indeholder et hav af nyttige funktioner der gør erhvervstelefoni til en leg. Erhvervstelefoni skal ikke være en omkostning, men i stedet skabe værdi for dig og dine kunder.

Det siger vores kunder

Kundernes tilfredshed er det vigtigste

"Vi har fjernet alle vores bindinger. Vores kunder bruger os fordi de er tilfredse og ikke fordi de er bundet. Det forpligter os til at yde den bedste service"
Marcello Cilea
Indehaver
Marcello Cilea er ansvarlig for erhvervstelefoni i Viborg
0 +

Kunder i Danmark

0 +

Lokale kunder

0 +

Års erfaring

Se vores brugbare funktioner

Mere end bare et abonnement

Hurtig omstilling

Enkel omstilling af indkommende kald til kollegaer. Omstil direkte eller med en talt henvisning. Vores App giver dig overblik over alle medarbejdere og viser om de er ledige, optaget, i møde osv. Videoen demonstrerer et igangværende opkald med "Peter Petersen" der bliver omstillet direkte til kollegaen Daniel Sørensen.
Optag samtaler erhvervstelefoni

Afspil gamle samtaler

Kunne det ikke være rart hvis man kunne afspille gamle telefonopkald? Det kan du med vores App som automatisk optager ind og udgående opkald. Funktionen er inkluderet i vores erhvervstelefoni og kan tilpasses hver enkelt medarbejder.

Hovednumre i skyen

Læg dit hovednummer op i skyen og skræddersy din PBX løsning. Giv dine kunder et godt førstehåndsindtryk og sørg for de aldrig ringer forgæves. Du styrer selv om opkald til hovednummeret skal ringe på en eller flere telefoner samt i hvilken rækkefølge. Du har adgang til det hele via dit web login.
erhvervstelefoni med 2 i 1 nummer

2 i 1 nummer

Alle vores mobil erhverv indeholder 2 numre på samme telefon. Med et personligt fastnetnummer kan du styre hvilke opkald der skal gå igennem til dig og hvornår. Du kan være på ferie når kunderne ringer på dit fastnet nummer og samtidig være tilgængelig på dit mobilnummer. Du bestemmer selv hvilket nummer du viser når du ringer ud.

Problemfri opstart - Vi klarer det hele

Step 1

Demonstration

Book en personlige demonstration. Ud fra dine behov udregner vi en skarp pris og vender tilbage med et tilbud.

Step 2

Papirarbejde

Vi sørger for alt papirarbejdet så du ikke får dobbeltregninger. Udfyld fuldmagt og mail en kopi af din seneste telefonregning.

Step 3

Opstart

Vi opsætter hele løsningen inden opstart. På opstartsdagen kommer vi og oplærer alle medarbejdere i brug af systemet.

Design 8

We have some great clients list

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus

Få den bedste pris på Erhvervstelefoni

Mobil | Fastnet | IP telefoni | Softphone | Internet
Ring 78 70 88 00

Hverdage mellem 8-17

Book en demonstration

Få en personlig demonstration af vores innovative telefonsystem. Du kan booke den dag det passer dig. Demonstrationen foregår sammen med indehaver Marcello.

FAQ

De ofte stillede spørgsmål.

Nej der er ingen binding men 3 måneders opsigelse

Hvis du tilmelder dig pbs eller Leverandørservice opkræver vi ikke faktura gebyr. Ønsker du ikke at tilmelde dig opkræver vi 29 kr. i faktura gebyr

Ja vi hjælper med det hele og sørger for i ikke får dobbeltregninger.

Ja, vi sørger for alt fra opsigelse af jeres gamle løsning samt komplet opsætning af den nye løsning. 

Nej, MobilCenterMidt sørger for at tjekke bindingerne på jeres nuværende løsning og flytter først når i er udenfor binding. 

Ja, i ejer alle jeres nuværende numre som flyttes med over i den nye løsning.

Nej, vi sørger for at opsætte den nye løsning inden i kommer over til os.  

Ja, hvis i flytter over til os skal i montere nye simkort i mobilen den morgen i flytter over til os. Der vil ikke være nedetid.

Ja, med administrator adgang kan du rette stort set alt. Hvis du hellere vil have os til at foretage ændringerne har du fri support.

Ja alle kunder har fri support og rettelser på hele telefonløsningen.

  • Simkort + Mobil app + Softphone + ip abonnement.
  • Mobil og fastnet nr. – 2 i 1
  • Fri tale/sms/mms i dk/eu
  • Datapakke i dk/eu (1, 5, 10, 25, 50, 100gb)
  • Ekstra simkort til datadeling. Max 1 stk. per bruger.

ca. 70% af vores nye kunder sparer penge når de flytter deres mobil erhverv over til os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser.

Historien om os

Danmarks største Telavox forhandler

MobilCenterMidt har solgt mobil erhverv siden 1999 og indgik i 2016 et tæt samarbejde med Telavox Danmark og er sidenhen blevet Danmarks største forhandler. MobilCenterMidt ejes af Marcello Cilea og Allan Sørensen

Telavox telefoni blev grundlagt i 2002 og har i dag mere end 230 ansatte hvoraf de 90 er dedikerede udviklere. Telavox telefoni kom til Danmark i 2015 og er i dag Skandinaviens største udbyder af Cloud baserede løsninger. Telavox telefonsystem bruges af mere end 12.500 virksomheder og har vundet flere priser for deres innovative system og er samtidig kåret som Gazellevirksomhed for 8. gang.