0
0 items
Ingen produkter i kurven

Er du også træt af at skifte telefonsystem?

Som Danmarks største Telavox forhandler, kender vi til alle udfordringerne. Derfor tilbyder vi en innovativ telefonløsning der aldrig forældes. Vi tager os af det hele så du kan passe din forretning.

Hvorfor skal i bruge os?

Peter Kjelgaard og Marcello Cilea, vil altid være dine faste kontaktpersoner fra start til slut. Vi står for det hele og stiller dig ikke videre.  

Ingen binding

Vi har fjernet alle bindinger. Vores kunder bruger os fordi de er tilfredse og ikke fordi de er bundet. Det forpligter os til at yde den bedste service.

Aldrig forældet

Vores 90 dedikerede udviklere sørger for at din løsning altid være up to date. Så behøver du aldrig skifte teleselskab igen.

Fri support

Med fri support er du sikker på at alt spiller som det skal. Vi indtaler også dine velkomstbeskeder og åbningstider.

Problemfri opstart

Vi sørger for papirarbejdet så du ikke får dobbeltregninger. Vi opsætter hele løsningen inden opstart og hjælper dig den dag det hele starter.

Danmarks Bedste netværk

Vi benytterv både TDC og Telia's netværk. Hvis det ikke er nok har vi også Wi-Fi calling. Bedre bliver det ikke.

Fysisk erhverscenter

Vil du gerne møde dine kontaktpersoner så besøg vores erhvervscenter. Vi gemmer os ikke bag en telefon.

Mobil App

Vores innovative app gør mobil omstilling til en leg. Du får et nemt overskueligt overblik over hele firmaets telefoni som kan administeres direkte i vores app.

mobil app telavox iphone

Softphone

Ring og omstil via din pc eller mac. Vores Softphone App følger gratis med i alle vores abonnementer. Du får samtidig et overblik over alle dine kollegaer hvor du kan se om de er ledige, optaget, til møde og meget mere.

IP telefoni

IP Abonnementet følger gratis med i alle vores abonnementer. Du ringer gratis internt og har derudover 50 timers tale i Danmark til både mobiler og fastnet.

Hovednumre i skyen

Læg dine hovednummer op i skyen og skræddersy din PBX løsning. Du har fuld overblik over alle brugere og funktioner. Du har adgang til det hele via dit web login. Vi står for alt det tekniske bag

Headsets til erhverv

Vi leverer profesionelle headsets til erhverv der snakker sammen med vores telefonsystem. Vores headsets er kompatible med Teams.

Busylight

Vis dine kunder og kollegaer om du er ledig, optaget eller i møde. Vores busylight fås i to versioner og snakker sammen med vores telefonsystem.

Integrationer

Sammenslut alle dine systemer og øg produktiviteten. Vores Telavox løsning har åben API som tillader andre systemer at snakke sammen med vores løsning. Vi har allerede udviklet flere integrationer til dig.

Du er i trygge hænder

Vi vedligeholder dine cloud tjenster (UCaaS) som er fordelt på flere seperate datacentre med en dedikeret og fuldt redundant fiberbackbone. Dette sikrer en oppetid på 99,98%. Alle personlige data administreres i henhold til GDPR.

Vil du se alle vores funktioner?

Vi har så mange brugbare funktioner som kan gøre din hverdag nemmere og samtidig spare dig for tid..

Marcello Cilea

Indehaver

Peter Kjelgaard

CFO

Vil du se fremtidens telefonsystem?

Vi vil så gerne vise hvad der rør sig på markedet. Demonstrationen er 100% uforpligtende og kan foregå via Teams eller fysisk i vores butik.

Ofte stillede spørgsmål

Nej der er ingen binding men 3 måneders opsigelse

Hvis du tilmelder dig pbs eller Leverandørservice opkræver vi ikke faktura gebyr. Ønsker du ikke at tilmelde dig opkræver vi 29 kr. i faktura gebyr

Ja vi hjælper med det hele og sørger for i ikke får dobbeltregninger.

Ja, vi sørger for alt fra opsigelse af jeres gamle løsning samt komplet opsætning af den nye løsning. 

Nej, MobilCenterMidt sørger for at tjekke bindingerne på jeres nuværende løsning og flytter først når i er udenfor binding. 

Ja, i ejer alle jeres nuværende numre som flyttes med over i den nye løsning.

Nej, vi sørger for at opsætte den nye løsning inden i kommer over til os.  

Ja, hvis i flytter over til os skal i montere nye simkort i mobilen den morgen i flytter over til os. Der vil ikke være nedetid.

Ja, med administrator adgang kan du rette stort set alt. Hvis du hellere vil have os til at foretage ændringerne har du fri support.

Ja alle kunder har fri support og rettelser på hele telefonløsningen.

ca. 70% af vores nye kunder sparer penge når de flytter deres mobil erhverv over til os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser.

Se vores favorable priser

Subscribe for exclusive offers and updates on new arrivals